Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър Системата ни убиваТри майки от Системата ни убива

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър Системата ни убиваТри майки от Системата ни убива
Коментари Харесай

Вера Иванова от Системата ни убива: Вадили са пистолети и нож срещу нас

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър " Системата ни убива "

Три майки от " Системата ни убива " заснеха видео пред Министерски съвет, в което изясняват какво са претърпели през последните няколко години: 

" Борим се от години. През 2016-та държавното управление реши да усили помощите за децата до 18 години. След 18-години те не са деца, само че тяхното състояние не се усъвършенства. Предложих на майките с по-малки деца да създадат действителен митинг и да изискат увеличението на помощите и на останалите хора в тежко положение, с цел да имат те най-малко самун. Нито една майка не се отхвърли и всички отидоха на банкомата и започнаха да плюят върху нас - тези, които сме с порасналите деца. Ние не знаем какво е да оставиш детето 5 мин някъде. Ние живеем техния живот, те - нашия. Имаме идея за образованието, обикаляли сме месеци наред. Повечето родители се отдръпнаха, вървешком до банкомата, ние продължихме и опънахме палатков лагер за 8 месеца. Можехме да си живеем на гърба на децата ни посредством банкови сметки, само че не. 

Постигнахме признати два закона, изменен е един закон, 150 млн лв. повече бяха разпределени сред 800 000 хора с увреждане. Имаше към 230 хил хора. 

Разграничаваме се от всяка една бюлетина. 

През 2018-та година стартира голям напън върху нас, нито един народен представител не ни поглеждаше, гледаха в противоположната посока, започнаха със закани, против нас са вадили револвер, нож, предупреждавали са ни и заплашвали по възмутителен метод. Даже единият брачен партньор на майка возеше министър Петков и на другия ден чувах думите си персонално от министъра... " - описа Вера Иванова от Системата ни убива. 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР